Ecigg startkit i olika styrka

När man ska gå över till ersättare för cigaretterna så rekommenderas något av de vaping startkit som finns att köpa i Cigotekets ebutik och även kommer att erbjudas i någon av Cigotekets fysiska butiker runtom i landet. Startkitten erbjuds med nikotinhalter på motsvarande 0mg, 9mg, 12mg, 18mg och 24mg och Cigoteket rekommenderar att man väljer den styrka som motsvarar den förbrukning man normalt rökt till att börja med. Har man för avsikt att lägga av med sin rökning så trappar man sedan ner stegvis för att så småningom lägga bort sin vana helt.

Hos Cigoteket hittar även piprökaren vaporiserade ersättare i utförande av pipor så ingen ska behöva få abstinens som handlar hos dem. Genom ecigg blir övergången till ett tobaksfritt liv enkelt och du som rökare kommer att få ett skonsamt sätt att så småningom nå rökfrihet. För dig som inte har för avsikt att bli rökfri är ecigg ett hälsosammare sätt att röka.

Ecigg startkit i elegant utförande

Att gå över till ecigg är ett elegant sätt att få en smidig övergång till en mer hälsosam livsstil. Ecigg erbjuds i snyggt elegant utförande, snyggt designade metallhylsor som man enkelt bär med sig överallt. Hos Cigoteket finns ecigg i flera utföranden och som rökare är det enkelt att hitta en ny, personlig favorit för att få sitt nikotinbegär stillat. Något som är väldigt positivt med att gå över till ecigg är att man kan ta itu med det psykologiska rökbehovet som ofta är den svårare delen i sluta-röka processen.  

Med en ecigg blir inte avvänjningsprocessen lika psykiskt jobbig som med andra typer av hjälpmedel. Att kunna hålla i sin cigarett är en viktig del av rökningen. Rökningen har blivit en fysisk vana på mer än ett plan och med en ecigg förenklas övergången till ett rökfritt liv eftersom man fortfarande har känslan av att röka en vanlig cigarett. Och, som sagt, ecigg är även ett hälsosammare alternativ för den som inte har för avsikt att sluta röka.​