Elcigaretter, en briljant ide!

​Att gå över till elcigaretter är ett genialiskt sätt att bryta sitt rökbehov. Cigaretter innehåller tusentals olika gifter även om rökaren egentligen bara vill ha en av dem - nikotinet. Att gå över till elcigaretter är därför ett bra sätt att bli giftfri. Med elcigaretter kan man stegvis bryta sitt begär för att så småningom bli helt rökfri. Hos Cigoteket hittar du de bästa elcigaretterna på marknaden.

Elcigaretter erbjuds med olika styrkor på nikotinhalten vilket gör att du kan trappa ner allteftersom ditt begär minskar. Mycket med rökningen har med vanor att göra. Att ta hjälp av olika varianter av sluta röka produkter är ett sätt att enklare ta itu med sin ovana. Med elcigaretter kan du bryta vanor. 

Första koppen kaffe och dagens första cigarett brukar vara en vana hos de flesta rökare. Bryt det mönstret och ta därefter itu med andra vanebeteenden du har där rökningen är en del av vanan. Med elcigaretterna slipper du nikotinbegäret under tiden du bryter dina mönster kring rökningen.

Elcigaretter i olika smaker

Att gå över till elcigaretter är ett trevligt sätt att bryta sitt rökbegär. Elcigaretterna kan fyllas med eliquid i olika smaker. Att bryta med rökningen kan på så vis även involvera ditt smaksinne. Med nya, intressanta smakämnen så bryter du behovet av tobaksrökningen. Att sluta röka handlar om så mycket mer än nikotinbegäret och med hjälp av ecigaretter har du en möjlighet att bryta med hela den livsstil som är förknippad med rökningen. 

Ett annat namn för eliquid är ejuice och detta är de vätskor som du använder i din ecigarett. Det finns en uppsjö av olika smaker som alla har det gemensamt att de gör sluta röka-processen god och till och med njutbar. Ofta är rökbehovet mer psykologiskt betingat än vad man kanske är medveten om. Med elcigaretterna eliminerar man nikotinbegäret och kan bryta med de vanor man byggt upp som rökare. Dessa vanor är psykologiska till sin karaktär.​