Hundburar utrustade med en bekväm hundbädd

En hundbur är som ett litet hem till din älskade vovve. Eftersom vi människor lever i bra hem, bör en hund under din vård behandlas lika bra som du behandlar dig själv. Därför måste vi ge dem en bra och bekväm plats att sova i form av en hundbur och en hundbädd. Även om det finns flera typer av burar, är ett av de bästa valen för en hunds hem ett gjort av metall, allra helst ett som inte rostar.

Varför använda en hundbur i rostfritt stål?

Hundburarna av rostfritt stål kostar lite mer än andra material, men i det långa loppet, uppväger de materiella förmånerna penningvärdet. Eftersom de är gjorda av stål, är de mycket mer hållbara än andra material. De kommer att kunna stå emot repor och andra skador mycket bättre. För vissa hundar, är alltid på jakt efter något att bita i. Bli därför inte chockad om du ser dem försöker bita i själva buren. Titta alltid efter en bur som inte är målad. Som nämnts ovan, biter vissa hundar i burgallret och du vill inte att din hund ska svälja den avskalade färgen.

Beroende på hund rasen, kräver de olika storlekar för att bekvämt kunna sova i sitt nya hem. En liten valpras såsom chihuahua kommer att kräva en väldigt liten bur, medan de stora hundraserna såsom schäfer, kräver en bur som är minst 2x till 3x sin storlek. Detta för att tillåta dem att ha lite fri rörlighet. Samtidigt som du funderar på att köpa bur, ta del av spaltvidden av buren. Se till att avståndet är mindre än huvudet av hunden. Du vill inte ha huvudet på din hund utanför hundburen och resten av kroppen i buren. Se också till att köpa en lagom stor hundbädd så att din kära vovve har något mjukt att sitta och ligga på.